Football is for you & me, not for fucking industry

8 Şubat 2010 Pazartesi

22 TL ! Geç ama olsun...


Sezon başından beri isyan ediyoruz. Kriz var, insanlar darda. Yaşam koşulları çok zor. Halktan kopuksunuz, insanların durumunun ve Fenerbahçe özlemlerinin farkında değilsiniz diye... Nihayet 22 TL olarak biletleri sabitleme kararı almış sayın yönetim kurulumuz. Bozuk saat misali... Arada doğruyu gösterdikleri oluyor! Zararın neresinden dönsek kârdır. Umarız.
Lig ve Kupa için kale arkası bilet fiyatları 22 TL

Önce sen hesap ver sayın Aziz Yıldırım... Sonra hesap sorarız hakemlerden...

Şu hakem kararları için farklı bakalım olaya. Bakalım Aziz Yıldırım ne demiş? 5.12.2009/Aziz Yıldırım: "lig bu hakemlerle yürümez. hakem hataları yüzünden hakkımız yeniliyor. Artık camiamızın haklarını savunamayacak duruma geldim. Bu yüzden Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı'ndan istifa ediyorum. Bu lig bu hakemlerle gidecekmiş.Hayır. Biz bu hakemlerle devam etmeyeceğiz. Federasyonun kurumları, kulüplerin önünde hiç duramazlar, hele ki Fenerbahçe'nin karşısında hiç duramazlar. Biz yeniledebiliriz ama golden önce faul var. Penaltımız verilmiyor. Herkesi buradan aklını başına almaya çağırıyorum. Bundan sonra Kulüpler Birliği Vakfı yok, Fenerbahçe var. ".
Evet, sayın başkan takımımızın haklarını savunamadığını ve kurda kuşa yem olduğumuzu söylemiş. İsyan etmiş, asmış, kesmiş, esmiş, gürlemiş, basmış istifayı. Onun her dediğini ağzı açık kabul eden tebaası "ohh be demiş, artık esip gürlüyeceğiz"... Aziz beyi iyi tanıyanlar ise "3 güne geri döner, federasyondan ve mhk dan hesap falan soramaz, ancak gündemi saptırır" demişler. Helal olsun Aziz başkan, halletin hakem işini, savundun kulübün hakkını hukukunu ve döndün kulüpler birliği başkanlığına. Ya, zaten kulübün hakkını savunamıyorsun bari istifa ettiğin yere bir kez olsun geri dönme de "hakeme, federasyona" laf edecek hakkımız olsun. Fenerbahçelilerin Koray Gencerler ve Tolga Özkalfa'yı eleştirme hakkı yoktur. Tüm hakemler bilir "Aziz bey 2 gün eser gürler, koltuk tatlıdır, Fenerin hakkını yesek bile o hiç bir koltuğu bırakmaz, sonuçta Fenere GOL olur"...Oysa bir Fenerbahçe başkanının tek amacı vardır "Fenerbahçeye GOL olmasın"... Aziz Yıldırım düzeni budur. Bu düzen döner dolaşır Feneri yakar. Önce kendi gözümüzdeki çapağı çıkaralım sonra bize mızrak atmaya çalışanlara bakarız. Efes Pilsen ve doping : Fenerbahçe 2 gün esti, gürledi, dünya yıkılıyor şimdi gıkı çıkmayan sadece Fenerbahçe. Galatasaray Cafe Crown: *Fenerbahçe 3 gün esti gürledi, Galatasaray'ın cezası 5 maçtan 2 ye düştü, bir tek Fenerbahçe gıkını çıkarmadı*... Futbolda 16.hafta herkes devre arasında gelecek transferleri bekler, Roberto Carlos, Abdülkadir, Kazım gider... Gökhan Ünal gelir, unutulmuş Uğur Boral kurtarıcı olur, o da nazara gelir sezonu kapatır. 3 cephede sadece rakiplerle değil, futboldan zerre anlamayan bir yönetim kurulu ve kısıtlı kadro ile devam ediyoruz. Allah yardımcımız olsun...