Football is for you & me, not for fucking industry

19 Ağustos 2010 Perşembe

Savaş çıkmış, hemen ekmek almaya gidiyorum...

Paok - Fenerbahçe eşleşti. O taraftan daha çok bizim rüzgar milliyetçiler savaş çığlıkları atmaya başladı. Rüzgar bir büyüdü sanırsın 50 otobüs Selanik'e çıkartma yapılmaya gidiliyor. Bizim tribünün rüzgarı meşhurdur. Yunan Konsolosluğu'nun vize konusunda biraz zorluk çıkardığını duyan "ulan ibne Yunanistan, gelmemizi engelleyemezsin" palavrası altında sanki vize verilse gidecekmiş gibi sallamaya başladı. Ulan dedim İstanbul'dan zaten iki otobüs dolusu adam gitmez. Yunan vizeyi kapıya her gelene verse bile gitmez... Bu rüzgar, bu savaş çığırtkanlığı neden? 60-70 kişilik bir kafile Selanik yolunda. Rüzgar yapmayan, adam gibi işini kovalayan, vizesini rahat rahat alan. Hepsine kazasız belasız bir deplasman dilemek bize düşen tek şey. Ama forumlara, facebook a bakınca insan fırına koşup ekmek almaktan alamıyor kendisini. Zira savaş çıkmış sanırsın. Maç bu, iki tarafta ateşli taraftar topluluklarına sahip. Meşalede yanar, taş da atılır, hatta atkı bayrak bile gider arada.

Dedeleri, nineleri, anne ve babaları (çocuk dahil 3 kuşak) İstanbul'da doğmamış olanlar kendileri İstanbul'da doğmuş olsalar bile  İstanbul'u terk edecekler, sadece bu şartlara sahip olanlar İstanbul'a gelebilecekler ve İstanbul'da yaşayabilecekler diye bir kanun çıksa ne olur acaba?

17 Ağustos 2010 Salı

Hoşçakal Bekir Başkan

Mücadelen, emeklerin, azmin hep hatırlanacak
ve
düşmanların asla unutulmayacak.

Hoşçakal lacivert delikanlı.
Mekanın cennet olsun.

15 Ağustos 2010 Pazar

Ya Sen Resmi Siteysen Ben Gayriresmî Taraftarım

Bu ne arkadaş? Bu ne şimdi? Transfer yaptınız para mı yetmedi? Koyacak resim mi bulamadınız? Yoksa iyice zıvanadan çıktınız ve bu kurumsal bir gerçek mi? Her şekilde böyle resmi site olmaz olsun!..

Transfer haberine, resmi açıklamaya bak! Tıkla 34,99 TL ye evine gelsin. Ulan birisi bir tıklayacak sizin bu salak zihniyetinize o zaman görecekseniz ebenizinkini...