Football is for you & me, not for fucking industry

31 Temmuz 2010 Cumartesi

Helal Olsun Sana Nevin, Helal Olsun!

Bunun yazısı olmaz, bunun anlatımı olmaz, bu yaşadıklarımızın tarifi olmaz. Helal olsun sana Nevin Yanıt. Senin yanaklarından, annenin ellerinden öperiz. Kadınlarımız tarih yazıyor.

Kadınlarımız tarihi alınterleriyle, emekleriyle, zaferleriyle yeniden yazıyorlar. Teşekkürler Nevin. Ağladın, ağlattn. Gururumuzsun. Ne desek az. Sağol, varol...


28 Temmuz 2010 Çarşamba

Teşekkürler Elvan


Bu akşam spor tarihimizin en büyük başarılarından birisini yaşattın bize. Kadınlar 10000 metrede Avrupa Şampiyonu olurken atletizm tarihinde unutulmayacak bir zafere imza attın. Dört gün önce Erzurum'da sele kapılıp gidiyordun. Bu akşam Barcelona'da pistte sel oldun aktın. Ne yalan söyleyeyim Süreyya koşarken ve birinci olurken ağlamıştım ekran karşısında. Bu akşam benzeri bir durum olmadı. Belki o bizim kızımızdı, bizdendi, bizim pistlerdeki makus talihimizi yeniyordu. Oysa sende bizim kızımızsın, sende bizdensin. Ama biraz fark vardı. O bizi yüzüstü bıraktı, yıktı gitti. Sen ise yıllar sonra bile hatırlanacak bir zafere Elvan Abeylegesse (TUR) imzasını attın. İşte bu yüzden sana teşekkür edişim. Teşekkürler Elvan.

İlk beş sıraya dikkat lütfen. Türkiye'yi temsil eden iki sporcu var!

25 Temmuz 2010 Pazar

Damir Mrsiç Seni Asla Unutmayacağız!

Hoşçakal kaptan.
Seni unutmayacağız.

Basketbolumuza kazandırdığın asalet için teşekkür ederiz.
Keşke futbol takımımızda da senin gibiler olsaydı, olabilseydi.
12 Numaraaaaa... Efsane kaptannnn.
Damirrrrr
M R S İ Ç