Football is for you & me, not for fucking industry

12 Ekim 2010 Salı

Fenerbahçe Yönetimleri Siyasi İktidar Yalakasıdır

Kimse "Halkın Takımı" biziz bu yüzden Batmandaydık demesin. Kendisini kandırmasın boşa. Bu takım halkla bütünleşmeye değil Akp şovuna hizmet etmeye götürüldü. Fenerbahçe kendi hazırlık programını kendi yapmadı. Siyasi iktidar istedi yönetim yaptı. Bu bir siyasi şovdur. Fenerbahçe iktidarın siyasi propagandasına alet edilmiştir.


Ve TRT6 Fenerbahçe-Batman maçını Kürtçe verdi. Nedeni Samsun maçında kopan yaygaraya "ulan Fenerbahçe maçını yayınlıyoruz Kürtçe, gık çıkmıyor" mesajı vermek içindi.
 
103 yıllık tarihimizde değişmeyen tek gerçek : Fenerbahçe yönetimleri her zaman siyasi iktidarın en büyük destekçisidir. PADİŞAH-CHP-AP-FAŞİST CUNTA-ANAP-DYP-DSP-MHP-KOALİSYON-SURİYE-AKP fark etmez. Hatta doğru bir deyişle Fenerbahçe yönetimleri her zaman siyasi iktidar yalakasıdır. Akp istesin sözde kürt ulusal takımıyla bile maça "Tamam yaparız" der Fenerbahçe yönetimleri... Halkın takımı Fenerbahçe'yi ne yazık ki genellikle iktidar yalakası işadamları yönetmişlerdir. Kulüp halkın Fenerbahçesi olamamıştır 103 yıl boyunca. Takım ise kuruluş yılları ve Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk yıllarında halkın içinden çıkan bir halk takımı iken özellikle son 30-40 yılda ve kuvvetlice son 12 yılda tamamen halktan uzak bir kimliğe bürünmüştür.Hadi buyrun karşı çıkın. İkitdar kim olursa olsun, hangi görüş iktidarda olursa olsun değişmez gerçek Fenerbahçe yönetimleri o görüşün politikalarına hizmet eder. Başka türlü cepler dolmaz. Hayatlar sürmez. Haa diğer takımlar farklı mı? diye soranlara. Bu onların derdi bizi ırgalamaz derim. Atatürkçü, Amerikancı, Cuntacı, Milliyetçi, Cemaatçi farketmez. Yönetim kurulu değişmeden iktidar değişsin bizim yönetim hep birlikte yeni iktidarcı olur. Dün Batman olayı 'orada hazırlık maçı ve insanlarla kaynaşmak' amacı ile yapılmadı. Akp istedi Aziz Bey "olur" dedi. Halk düşmanı Akp bakanlarınada bu forma giydirildi. Zaten bu formayı çoğunlukla tescilli Fenerbahçe düşmanı futbolcular giyiyor. Fenerbahçeliler ancak uzaktan seyredebiliyor.