Football is for you & me, not for fucking industry

1 Mart 2010 Pazartesi

Sayın Aziz Yıldırım gidin ve dönmeyin!


Türkiye kupasına "PAF Takımla çıkacağız bundan sonra" dediniz! DEDİĞİNİZİ YEDİNİZ.

2006 da "çalınan şampiyonluğun hesabını soracağız, arkasındaki kirli işleri ortaya çıkaracağız" dediniz! DEDİĞİNİZİ YEDİNİZ.

İstifa ettiniz, "geri dönüşü yok, benim üzerimden Fenerbahçe düşmanlığı yapıyorlar" dediniz! DEDİĞİNİZİ YEDİNİZ.

Efes Pilsen için "organize doping yapılmıştır, şampiyonluğumuz gasp edilmiştir, takipçisi olacağız" dediniz! DEDİĞİNİZİ YEDİNİZ.

Sürekli olarak "bu hakemlerle, bu mhk ve federasyonla bu işler yürümez" dediniz. Yürüdü. DEDİĞİNİZİ YEDİNİZ.

"Fenerbahçe'nin haklarını savunamıyorum, bu hakemlerle bu lig gitmeyecek, kulüpler birliği başkanlığından Fenerbahçe'nin haklarını savunabilmek için istifa ediyorum" dediniz. DEDİĞİNİZİ YEDİNİZ.

Aynı gündem değiştirme, hedef saptırma senaryosunu sil baştan sahneye koymak için
emir eriniz Nihat Özdemir'i kameraların karşısına sürdünüz, bizleri güldürdünüz.

2008 Eylül ayında FBTV ye çıkıp esip gürlediniz, tribündeki insanlara çamur attınız, tribün gruplarını bitirmek için bedava biletler dağıtıp kulüple alakası olmayan bindirilmiş kıtaları stada taşıdınız, pankartlar yapıp stada astınız, başaramadınız. DEDİĞİNİZİ YEDİNİZ.

Bu sefer İBB maçında taraftar tepkisinden korktuğunuz için binlerce bedava bilet dağıttınız ve buna güvenerek resmi siteden "bilet satışlarına çok büyük ilgi, stad dolacak" yalanları attınız. Bilet dağıtmak konusundaki tüm söylemlerinizi YEDİNİZ.

Aslında sayın Aziz Yıldırım siz YEDİRDİNİZ, Fenerbahçe camiası YEDİ.
Siz gündem değiştirdiniz, hedef saptırdınız Fenerbahçe camiası YEDİ.
Siz Fenerbahçe'nin haklarını savunamadınız, itiraf edip istifa ettiniz ama kimse YEMEDİ.

Şimdi hangi yüzle çıkıp HAKEMLER GASP ETTİ diyebiliyorsunuz?
Hangi lafınızın arkasında durabildiniz?
Hangi dik duruşla Fenerbahçe düşmanlarına korku verebildiniz?
Fenerbahçe düşmanlarını cesaretlendirdiniz. Yıldırım Demirören'i bile Fenerbahçemizi savunduğunuzdan çok savundunuz.
Fenerbahçe'nin haklarını savunmayı bırakıp kulüpler birliği koltuğuna yapıştınız, Galatasaray'ın, Beşiktaş'ın, Denizlispor'un haklarını savundunuz.

FENERBAHÇE'NİN HAKLARINI SAVUNMADINIZ, SAVUNMUYORSUNUZ.

Altı Galatasaray şampiyonluğu yaşattınız bize ve yedinciye doğru hızla koşuyorsunuz.
Bir kez olsun aynaya bakın ve gerçek suçluyu görün. Vereceğiniz karardan asla dönmeyin. Döneklik ettiğiniz yüzlerce kararınızı unutturun.
Gidin ve DÖNMEYİN...

http://anfa1907.blogspot.com dan alınmıştır.

28 Şubat 2010 Pazar

Önce sen hesap ver sayın Aziz Yıldırım... Sonra hesap sorarız hakemlerden..!

...Şu hakem kararları için farklı bakalım olaya. Bakalım Aziz Yıldırım ne demiş? 5.12.2009/Aziz Yıldırım: "lig bu hakemlerle yürümez. hakem hataları yüzünden hakkımız yeniliyor. Artık camiamızın haklarını savunamayacak duruma geldim. Bu yüzden Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı'ndan istifa ediyorum. Bu lig bu hakemlerle gidecekmiş.Hayır. Biz bu hakemlerle devam etmeyeceğiz. Federasyonun kurumları, kulüplerin önünde hiç duramazlar, hele ki Fenerbahçe'nin karşısında hiç duramazlar. Biz yeniledebiliriz ama golden önce faul var. Penaltımız verilmiyor. Herkesi buradan aklını başına almaya çağırıyorum. Bundan sonra Kulüpler Birliği Vakfı yok, Fenerbahçe var. ".
Evet, sayın başkan takımımızın haklarını savunamadığını ve kurda kuşa yem olduğumuzu söylemiş. İsyan etmiş, asmış, kesmiş, esmiş, gürlemiş, basmış istifayı. Onun her dediğini ağzı açık kabul eden tebaası "ohh be demiş, artık esip gürlüyeceğiz"... Aziz beyi iyi tanıyanlar ise "3 güne geri döner, federasyondan ve mhk dan hesap falan soramaz, ancak gündemi saptırır" demişler. Helal olsun Aziz başkan, halletin hakem işini, savundun kulübün hakkını hukukunu ve döndün kulüpler birliği başkanlığına. Ya, zaten kulübün hakkını savunamıyorsun bari istifa ettiğin yere bir kez olsun geri dönme de "hakeme, federasyona" laf edecek hakkımız olsun. Fenerbahçelilerin Koray Gencerler ve Tolga Özkalfa'yı eleştirme hakkı yoktur. Tüm hakemler bilir "Aziz bey 2 gün eser gürler, koltuk tatlıdır, Fenerin hakkını yesek bile o hiç bir koltuğu bırakmaz, sonuçta Fenere GOL olur"...Oysa bir Fenerbahçe başkanının tek amacı vardır "Fenerbahçeye GOL olmasın"... Aziz Yıldırım düzeni budur. Bu düzen döner dolaşır Feneri yakar. Önce kendi gözümüzdeki çapağı çıkaralım sonra bize mızrak atmaya çalışanlara bakarız...8 Şubat 2010

koskorcuk son sözünü söyler:
İBB maçı sonrası hakem hatalarından yakınan Fenerbahçe Spor Kulübü yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyelerine:
"Önce siz sözünüzün eri olun, dediğiniz lafın bir kez olsun arkasında dik durun, sonra hakemlere laf edersiniz... Camiamızı kurda kuşa yem ettiniz, YETER ARTIK. Onurunuz varsa İSTİFA EDİN"!