Football is for you & me, not for fucking industry

21 Ocak 2010 Perşembe

Agassi çıkınca omuz omuza...

Senelerdir aramızda konuşur dururduk; bir tenis maçına gitsek hep beraber ve başlasak tezahürata "oooooo ooooo Agassi çıkınca omuz omuza, Agassi çıkınca omuz omuza"... Hep bunun üzerinden geyikler dönerdi. Tenis kortundan atarlar bizi, atarlarsa ..kime atmazlarsa ekime...
Hatta Avustralya'da yaşayan Tolga isimli bir arkadaşımız vardı (!) ona "lan bizim imkanımız yok yapsanız siz yaparsınız" derdik. Yer Avustralya, dünyanın en önemli 4 turnuvasından birisi ve Türk asıllı Marsel ilhan'ın maçında tribünde kardeşlerimiz bir rüyayı gerçeğe dönüştürüyor. Tolga aralarında mı bilmiyorum!?! Ancak yapanların alınlarından öpüyorum.
"Rezil Olduk" başlıkları atan aciz türk medyasına ise tek sözüm var "siz varken bizim rezil olmak için başka bir şeye ihtiyacımız yok". Teşekkürler arkadaşlar, endüstriyel sporun aptal kurallarına attığınız bu tokat için. Orası tribün, sinema-tiyatro salonu değil. Yıllar önce bizi Bağlarbaşı Spor Salonu'nda düzenlenen İstanbul Masa Tenisi şampiyonasından polis zoruyla atan hakem heyetine girsin bu.

Oooooo hep beraber, hep beraber "Agassi çıkınca omuz omuza"...

17 Ocak 2010 Pazar

KAMUOYUNUN DİKKATİNE ! Tanjeviç GO HOME!

Haydi dedik, çıkarsak bir sonraki tur başımıza gelecekler bu grupta gelenlerden daha kötü olacak ama haydi dedik son kez susalım Kaunas maçı bitene kadar. Kazansak, kaybetsek, elesek, elensek fark etmeyecekti… Maç sonunda bağıracaktık “Tanjeviç İstifa” diye… Zaten bizim bildiri yazmamız, insanları protestoya davet etmemiz aslında bir mesajdan ötesi değildi. Her Fenerbahçeli durumun farkındaydı ve maç bitene kadar takımına destek verecek, maç sonunda ise “Tanjeviç İstifa” diye haykıracaktı.
Bizim tepkimiz Tanjeviç’in geliş şeklinden, sözleşmesine, oynattığı basketboldan, eleştirilmezliğine, yönetimin tüm ipleri eline vermiş olmasından basketbol takımımızın federasyon başkanı ve Mahmut Uslu ikilisinin elinde oyuncak oluşunaydı.
Turgay Demirel - Mahmut Uslu ikilisi tartışmasız Türk basketbolundan temizlenmesi gereken ilk on isimden ikisidir. Ergin Ataman – Kerem Gönlüm ve Galatasaray basketbol şubesi ile Galatasaray’ı adeta aklayan tahkim kurulu sıralamada bu isimlerden sonra gelirler. Tanjeviç’i ayrı tutuyoruz. Hayatının en güzel günlerini burada yaşıyor. Milli takım başarısız, Fenerbahçe Ülker hezimetlere alışmış, ses eden yok, hesap soran yok. Maaş tıkır tıkır ödeniyor. Salonlar boş, takımımız neredeyse hedefsiz…
Peki, Sayın Aziz Yıldırım bu kadar rezillik ortadayken siz ne yapıyorsunuz? Salonu ilk siz terk ediyorsunuz. Sarı Lacivert renklere âşık Aydın Örs’ü TBF - Mahmut Uslu çetesine yem ediyorsunuz. Her geçen gün kötüye giden şubeyi sırf “Ben bilirim” inadınız yüzünden mahvediyorsunuz. Aydın Örs sonrası yaşanan başarısızlıkların sorumluları ilk başta Sayın Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu’dur. Bogdan Tanjeviç, Nedim Karakaş, Remzi Dilli, teknik heyet ve oyuncular en az baştakiler kadar bu rezaletin ortaklarıdır. Sayın Aziz Yıldırım, yanınızdaki kişileri ve egonuzu Fenerbahçe’nin + Fenerbahçelinin üstünde görme alışkanlığınız sadece senelere değil, on milyon dolarlara mal olmaktadır. Artık aynaya bakınız ve ilk suçlunun kendiniz olduğunu görünüz. Yapmanız gerekenleri hepimizden iyi biliyorsunuz ama egonuz buna müsaade etmiyor. Mahmut Uslu’yu yönetim kurulundan çıkartınız, Tanjeviç’in görevine son veriniz ve Turgay Demirel Federasyonu’ndan hesap sorunuz. Basketbol şubesinde Nedim Karakaş-Remzi Dilli gibi isimleri değiştiriniz.

Fenerbahçe’mizi, Galatasaray ve Efes lobisine kurban ettiniz, Turgay Demirel-Mahmut Uslu ikilisine esir ettiniz, ARTIK YETER!

Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı olduğunuzu hatırlayın. Fenerbahçe’nin HAKLARINI KORUYUN ve SAVUNUN.
Fenerbahçe’mizin basketbolunu bu hale getirenlerden hesap sorun.

MAHMUT USLU’yu, BOGDAN TANJEVİC’i ve TURGAY DEMİREL’i
İ S T E M İ Y O R U Z !

FENERBAHÇE TARAFTARLARI
FENERBAHÇE BASKETBOL GÖNÜLLÜLERİ