Football is for you & me, not for fucking industry

25 Mart 2010 Perşembe

Ne dediniz? Kaşkol, atkı yasak mı?


Deplasmana giden taraftara KAŞKOL ve ATKI yasağı. Hafta sonu oynanacak maça kaşkol ve atkı götüremeyecekmiş Fenerbahçe taraftarı. Yasağın detayı...


Efendiler, ne düşündünüz de bu kararı aldınız bilemeyiz. Ama o tribüne atkısız kaşkolsuz GİRMEYİZ. Engelleyebiliyorsanız buyrun deneyin. Deplasman seyircisi YASAĞI koydunuz DELDİK. Bu yasağınız vız gelir tırıs gider. Bu atkı ve kaşkollar yasağı koyanların alayına gider.

Pazar 19:00 herkes atkılarla stada.

24 Mart 2010 Çarşamba

Doping bu kapağın altına, peki şampiyonluk nerede?


Elbette günümüz koşullarında sponsorluk çok önemli. Basketboldaki rakibin olan müessesenin sana sponsor olması ve isim birleşmesi sonrası yaşananlar çok tartışmalı ama önemli. Basketboldaki diğer rakibin olan müessesenin seninle oynadığı maçlarda şaibelerle galibiyetler alması, organize doping yapması, sporu kirletmesi bunlar hiç ama hiç önemli değil. Çünkü her şeyin maddi bir bedeli var mevcut yönetimimiz için. Ülker'e karşıydım. Efes'e de karşıyım. Ülker'e firmanın siyasi yönü ve temsil ettiği sermayenin rengi için karşıydım. ve karşıyım. Efes'e ise şampiyonluğumuzu bin bir türlü pislikle çalmaya kalkıştığı ve çalabilmesi için bizim de elden geleni hocasıyla, oyuncusuyla ve yönetimiyle esirgemediğimiz o bilinen durum için karşıyım. Yaz aylarıydı sene 2009... Fenerbahçe'nin iki genç ve gelecek vaad eden yöneticisi basının karşısına çıktılar. Efes Pilsen'i "organize doping yapmak" iddiası ile suçluyorlar ve "çalınan şampiyonluğun" takipçisi olacaklarını söylüyorlardı. Şimdi o iki genç ve gelecek vaad eden yönetici üyesi bulundukları yönetim kurulunun başkanına hayatlarında bir kez bile hayır diyemedikleri için mevcut son durumdan öncelilkli sorumludurlar. Fenerbahçe Spor Kulübü "organize doping yapmak" ve "suç işlemek" ile itham ettiği Efes Pilsen markasıyla sponsorluk anlaşmasını iki yıl uzattı. Hadi sayın Aziz Yıldırım'ın para için satmayacağı tek bir Fenerbahçelilik değeri bile yoktur biliyoruz. İstifada etmez. Ama Ali Koç ve Şekip Mosturoğlu beyler sizlere iki sorum var:


1- Organize Doping ve çalınan şampiyonluk iddianız YALAN ve İFİTARA mı?


İlk sorumun cevabı HAYIR ise (ki HAYIR) o halde;


2- Fenerbahçe çalınan şampiyonluğunu unutmak ve iddialarını rafa kaldırmak için kaç lira aldı? Bu durum sizi rahatsız etmedi mi?


Günü gelince 3-5 milyon dolarlık sponsorluk anlaşmaları ile Voleybolda, Basketbolda başka kupaları ve şampiyonlukları hediye edecek miyiz? ya da çok acı ve söylemeye dilim varmıyor ama:

2008-09 sezonu şampiyonluğunu Efes'e kaç dolara satmış oldu Fenerbahçe Ülker?


Sizin endüstriyel anlayışınıza da para hırsınıza da tüküreyim. Yazıklar olsun.


Hafta sonu Galatasaray'ı yeneriz ve tebaanız her yenilen boku, pisliği unutur nasıl olsa.


Yazıklar olsun.

23 Mart 2010 Salı

Pabuç bırakma sakın...

Dayan inatçı ihtiyar.
Kimseyi dinlemezsin, burnunun dikine gidersin biliyoruz.
Bu sefer kanserin üstüne git ve kazan hayatının maçını.
Sen iyileşene kadar söz "istifa" diye bağırmayacağım.