Football is for you & me, not for fucking industry

18 Haziran 2009 Perşembe

Fenerbahçelilik Budur !

Fenerbahçe üzerinden ahlak bekçiliğine soyunan sahtekarlar ne kadar çoğalmış. Hatta bunların önemli bir bölümü Fenerbahçe seyircisi. Tezahürata geldimi hep beraber söylemesini bilirler ama "Fenerbahçe sen çok yaşa, canım feda olsun sanaaaa...".

Kazandığımız iki maç dahil olmak üzere tüm seri boyunca hakemlerce doğranmış, efes oyuncuları ve idarecileri tarafından suçlanmış, provake edilmiş, kendi idarecilerince sadece gaza getirilmiş bir taraftar topluluğu dün alnının akıyla çıkmıştır o salondan. Bu taraftarın parkeye inişinin ilki değildir, sonuncusuda olmayacaktır.
Hala içinde bu kulübün değerlerine sahip çıkan ve direnen taraftarlarımızın olduğunu görmek gurur vericidir. Rakipler, basın, seyirciler ve kendi yönetimimiz elbirliği ile Fenerbahçe değerlerini yok etmeye çalışırken "yeter ulan, siz kimsiniz ? Fenerbahçeye dil uzatanın dili kesilir, el uzatanın eli kırılır" diyebilen birileri dün çıkmıştır. Geçmişte çıktı, yarın da çıkacaktır.

100 yıllık camiamıza küfürler eden, hakaretler eden, tehditler savuran 2 zibidi dün parkeyi yalamıştır yedikleri yumruklar, tekmeler sonrası. Yönetim soramazsa hesabı, oyuncu kesemezse cezayı hiç kimse heveslenmesin bitti Fenerbahçelilik diye... Bu tribünün ölüsü bile Fenerbahçeye hakaret edenleri bulur ve cezalandırır.




2 yorum:

agopist dedi ki...

Fenerbahçelilik gerçekten budur. O yüzden Türk spor tarihinin en nefret edilen kulübü olmaya devam etmektedir.

oBüS dedi ki...

muhahaha efesliler diye bir zat "en nefret edilen" demiş bize. allahın ezigi siz nefret edin diye yaşıyoruz biz. senin gibi ezikler bizi sevse ne onemi kalır taraftarlığın. bu arada siz basketbol takımısınız biz SPOR KULÜBÜYÜZ ezik efesli.

oBüS