Football is for you & me, not for fucking industry

5 Haziran 2009 Cuma

Kaç maç kaldı?

Sezon ortasında fark ettim bu pankartı "Şampiyonluğa .... Galibiyet Kaldı". Efes basketbol takımını destekleyen bir kaç vatandaşımız her galibiyetten sonra rakam kısmını değiştiyorlardı. Güzel ve özverili bir çalışma. Her maç rakam 1 (yazıyla Bir) eksiliyordu. En son dün "Şampiyonluğa 4 Galibiyet Kaldı" şeklindeydi. Ve sanırım biz kupayı kaldırdığımızda o pankart "Şampiyonluk Yarınlara Kaldı" şeklinde değişecek. Bunu nasıl bu kadar kesin söylersin diyenlere cevabım "sahada sarı lacivert çubuklu formaya gerçekten aşık olan en az 3 oyuncumuz var" olur. Ömer Onan, Damir Mrsic ve Mirsad Türkcan... Her ne kadar bu forma kutsaldır nasip olmaz herkese desek de "çok nefret ettiğimiz, asla istemediğimiz" kişiler zaman zaman giydiler o formayı. Bu yüzden Ömer, Mirsad, Damir ve İbo gibiler giydiği zaman biz forma aşıklarının yüreğine su serpiliyor.
Konudan daha fazla uzaklaşmadan bitirelim. Şampiyonluğa 3 Galibiyet Kaldı. Ve Efes'e de kalan 3 ün 1 i kaldı. O kalan da kapağın altında, istedikleri zaman açsınlar ve istedikleri zaman otursunlar.
Ekleme: 06/06/09 Şampiyonluğa 2 Galibiyet Kaldı. Fenerbahçe çok pis koyar, unutulmaz kolay kolay.

6 yorum:

iris dedi ki...

Bu seri 4-1 biter. Sonra demedi demeyin. O pankartıda naftalinler sandığa koyarlar.

Lumo1907 dedi ki...

abi inanılmaz bir son 10 saniyeydi. cimboma koymak kadar keyifliydi. Damir Mrsic'e hayranlığım iki kat arttı. Gerçekten şampiyonluğumuza 2 galibiyet kaldı.

yellow canary dedi ki...

Şampiyonluk Yarınlara Kaldı, gördün mü Efes kapağın altını, la lay la lay lay...

fenerli_deli dedi ki...

perşembe şampiyonuz. Sırf Damir Mrsic'i alkışlamak ve tezahürat yapmak için gidicem.

yellow canary dedi ki...

Tanjevic ve çakma kral suleymanı unutmuşum. şampiyonluk çok çok zor artık. Efes inanılmaz kötü oynarsa belki...

agopist dedi ki...

Puhahaha neler sallanmış burda.. Atalarımız ne demiş büyük lokma ye büyük laf konuşma..