Football is for you & me, not for fucking industry

18 Ağustos 2009 Salı

Paranın Ne Önemi Var?

Para her şey değildir. Bazı değerler paradan üstündür. Birileri 6 TL nin peşine düşüp bin bir yalanla insanları kandırmaya, dernekler aracılığıyla biletler dağıtıp başarısız politikalarını yamayla saklamaya çalışırken insan dün akşam gördükleri karşısında "helal olsun" diyor. İster popülizm desinler, ister "kendi reklamını yapmak"... Ne derlerse desinler ! Bazı durumlarda çuvaldızı önce kendine batıracaksın. Düşünüyorum bizim yönetim kuruş almadan bedavaya böyle bir şey yapar mı? Bugüne kadar yaptıkları bize "asla yapmazlar, dini imanı para" onların dedirtiyor. Uyduruk bir "Beşiktaşlı duruşu" söyleminin altını bir türlü dolduramayan ve her hareketi ile o olmayan duruşu bile çukura düşüren bir zihniyeti nasıl eleştirip dalga geçiyorsak bu durum karşısında da alkışlamayı bilmeliyiz.
Tebrikler ve teşekkürler Beşiktaş. İster sadece bir haftalığına, isterse bir sezon olsun sırtınızda taşıdığınız TÜRK KIZILAYI ahlaklı ve dik bir duruştur. Sürekli taraftarının sırtına binmeye çalışanlara duyurulur !
Soru: Acaba Tayyip Bey istese bizimkiler sırta bedavaya "Deniz Feneri" koyar mı? Cihan Bey ve Jr.Topbaş da desteklerler bu girişimi.

4 yorum:

yellow_canary dedi ki...

düşündüm ne bok atsam diye ama yok. adamlara helal olsun. 99 yanlış yanında 1 doğru yaptılar 100 e bedel. bizimkiler yanlışa katmaya devam ediyor.

yellow canary

Sekhranikos dedi ki...

anlamadığım şu ki başka kızılaylarmı var? türk kızılayı yazınca haliyle yer sınırlı ufak kalıyo. yazsana kocaman KIZILAY diye. zaten kızılay sadece bizim değilmi ki? -hakkaten bilmiyorum, bilenler düzeltiversinler bendenizi-

iris dedi ki...

Evet Türk Kızılay'ı son yıllarda değişen ismi. Zira Amblem olarak tüm islam dünyası Kızılay'ı aynı işareti kullanıyor ve bu yüzden Mısır, Hindistan, İran ve Türkiye Kızılay organizasyonları ülke isimlerini kullanmaya başladırlar.

Bu arada Beşiktaş'ın girişimi son derce güzel ve alkışlanacak bir durum. En azından bizimkiler karşılıksız hayatta bir şey yapmazlar.

Gürkut Gürsoy dedi ki...

@ Sekhranikos dedi ki...

evet Rain96 nın açıklaması kısmen doğru. Kızılay tüm islam eleminde tek. O yüzden herkes kendi organizasyonunu ülke ismi ile birleştiriyor.
Ayrıca kIzılay reklamıyla ilgili http://ardiles78.blogspot.com/2009/08/kzlay-ve-fenerbahce.html adresindeki yazı çok güzel.