Football is for you & me, not for fucking industry

30 Kasım 2009 Pazartesi

Fenerbahçe Azizbahçe olamaz!


İşte kurumsal Fenerbahçe. Taraftar kimin umurunda ?

Sen kulübüne ne kadar para veriyorsun onu söyle.
Paran mı yok ?!?! O zaman defol.
İşte Azizbahçe bu resimlerdir.

Saha kapanır, seyircisiz bir değil on maç da oynanır. Ama o tribünleri o iki aşağılık slogan ile donatan zihniyetin şarap çanağına tüküreyim. Aziz bey bu ülkede 1932 ve 1983 yıllarında iki kez kendi parasıyla stad yapan ilk ve tek kulüp Fenerbahçedir. Senin döneminde yapılan stad ne ilktir ne de son olacaktır. Bu ülkede çim sahada antreman yapan ilk kulüp Fenerbahçedir. Gecekondularla çevrili Samandıra ne ilktir ne de tektir. Bu kulübün gerçek sahibi HALKTIR, TARAFTARDIR. Senin kartında, hattında değil. Kartını al hattına sok ve git !


Endüstriyel sporun kalesi Azizbahçeye rağmen
İNADINA FENERBAHÇE, İNADINA TARAFTAR !


Aziz Yıldırım sayesinde endüstriyel sporun kalesi olmuş, vahşi kapitalizmin her aşamasının alçakca uygulandığı, gittikçe halktan kopartılan Fenerbahçe maç kazandı diye sevinmeye, yenildi diye üzülmeye vakit yok. Bu işgal ve işgali gerçekleştiren zihniyet Fenerbahçeyi bitiriyor. Fenerbahçe tribünleri Fenerbahçelilere, Fenerbahçe takımları halka yasaklanıyor. Kurumsallık adı altında Fenerbahçe sevdalıları uzaklaştırılıyor. Kalanlar ise bir elin parmakları kadar.
Fenerbahçe Spor Kulübü sim karta, plastik karta ve kongrede atılabilecek bir oya teslim ediliyor. Fenerbahçe sadece 15000 kongre üyesi, yalanlarla arttırılmış 90000 Fenercell hat sahibi ve 170000 kart sahibinindir. Gerisi skorlara sevinmesin, üzülmesin.
Uyanın millet, Fenerbahçemiz yok ediliyor !

7 yorum:

sallanyuvarlan.blogspot.com dedi ki...

stad,samandıra için sana teşekkür ederiz..

bu taraftar artık seni istemiyor aziz.taraftar bile artık soğudu nerdeyse,parası olanlar geliyor,benim gibi parası olamayanlar gidemiyor.ya da 3 ay biriktirirsin ya da 2 ay biriktirisin gidersin.inadına taraftar.ama eski taraftarda yokki be kardeşim.neyse uzatmayım.

sallanyuvarlan.blogspot.com

saygılar.

eloi1899 dedi ki...

Fenerbahçe ve Türk futbolu önündeki en büyük tehlike Aziz Yıldırım faşizmidir. Mutlaka bu faşist yönetime ve zihniyete son verilmelilir öncelikle...

Yazının sonunda yazıldığı gibi "Fenerbahçemiz yok ediliyor" ve biz susmaya, uyumaya devam ediyoruz.

The Last dedi ki...

Ben bilmem Aziz bilir. Aziz ne derse o. Hay ona Aziz ismini verene.

Aziz'den sonrası tufan. Kulübü ve tüm değerlerimizi yaktı, yıktı geçti.

Daha fazla geç kalmadan BİRŞEY YAPMALI

huek1907 dedi ki...

Aziz Yıldırım'a birileri Saltanatın 1922 de kaldırıldığını hatırlatmalı. Sabrımızı çok sınadı. Artık yeter, eylem zamanı.

iris dedi ki...

Endüstriyel sporun kalesi Azizbahçeye rağmen
İNADINA FENERBAHÇE, İNADINA TARAFTAR !


Haydi 55lira.com ailesi eylem zamanı

@ttention dedi ki...

Aziz Yıldırım'ın kaprislerinin ve onun tek adam iktidarının politikasızlığının Fenerbahçemizi Azizbahçe yapalı çok zaman olmuştur.

Bizim taraftarın uyanması ve gerçeği topyekün farketmesi ise hayalciliktir. Sadece bu ülkenin değil bu camianında %80 i aptaldır. Aziz Nesin'in genellemesi tüm ülke çapında ve tüm alt gruplar çapında geçerlidir. Bu kadar aptalı ancak Padişah Aziz Sultan bu kadar uzun süre kandırabilir.

oBüS

Gürkut Gürsoy dedi ki...

ADSIZ olarak gelecek yorumlar YAYINLANMAZ. İsim-nick olmayan ya da mail yoluyla gelmeyen yorumlar kesinlikle YAYINLANMAZ. Yorumlarınızın yayınlamasını istiyorsanız bir Google hesabı, Open ID veya benzeri hesap sahibi olmalısınız. Bu hesaplar yoksa mutlaka mail adresi ve nick belirtmeniz gerekmektedir.
http://koskorcuk.blogspot.com