Football is for you & me, not for fucking industry

8 Şubat 2010 Pazartesi

22 TL ! Geç ama olsun...


Sezon başından beri isyan ediyoruz. Kriz var, insanlar darda. Yaşam koşulları çok zor. Halktan kopuksunuz, insanların durumunun ve Fenerbahçe özlemlerinin farkında değilsiniz diye... Nihayet 22 TL olarak biletleri sabitleme kararı almış sayın yönetim kurulumuz. Bozuk saat misali... Arada doğruyu gösterdikleri oluyor! Zararın neresinden dönsek kârdır. Umarız.
Lig ve Kupa için kale arkası bilet fiyatları 22 TL

4 yorum:

mcD dedi ki...

Nasıl yani? derbiler ve avrupa hariç tüm maçlar mı?
kazandık mı?

sallanyuvarlan.blogspot.com dedi ki...

Bursa maçındaydım,tribünler tıklım tıklımdı benimde gitmemin nedeni ucuz olduğun dolayıydı ben ki ucuzken senede 10 defa maça giden biriydim,bir zamanlar öyleydi işte.telekom tribünündeydim,atmosfer eskileri andıran cinstendi. kanaryasın sen bizim canımız diye girdiğinde tribün,tribün çökecek zannetmiştim. Migros bile doluydu bu maçta,ama gel gör ki diyarbakır maçında 44 tl olunca yine boşaldı. aziz yıldırım anlamıyor bizi anlamıcakta.

iris dedi ki...

çok geç alınmış bir karar. aylardır sitelerde, sokaklarda, tribünlerde sürdürülen mücadele başarıya ulaşmıştır. bundan sonra Halkın Fenerbahçesini halktan koparmayan politikalar uygulanır umarız.

@ttention dedi ki...

ahh be başkanım, bir kez de şu pis gururunu kenara at ve kulak ver tribüne. aylar sonra geldiğin noktaya tribün 8 ay önce gelmişti... geç oldu ve güç oldu. yinede hayırlı olsun.