Football is for you & me, not for fucking industry

14 Şubat 2010 Pazar

Dopingine sokim, sana birşey olmasın...


Galiba bu sefer İsrail dönüşü getiremediler kimyasalı. Ya da "Tanjeviç var lan, ilaca gerek yok!" dediler. Sonuçta 19 sayı koyduk. Sağlam koyduk. Yüzlerce polis, yüzlerce özel güvenlik vardı. Saha içi sandalyelerin 75% si kalkmıştı. Korkudan maç pazar 17:00 ye alınmıştı. Ama kaçamadılar. Doping ve tehdit ustası, sportif ahlak düşmanı Efes kaçamadı. Fenerbahçe çok pis koydu.

Not 1:Ömer Onan kardeşimize alkışlarımızı yolluyoruz. Helal olsun.
Not 2: Geçen sene final serisi oynanırken Efes'e imzayı atan, iş patlayınca saha içi olaylarla seyirciyi kandırmaya çalışan, aynı senaryoyu bugün tekrar sergileyen Mirsad Türkcan'a yazıklar olsun. Biz yemiyoruz Mirsad, belki çoğunluk yer. Artık bu kulüpte senin gibi satıcıların yerin olmamalı...

3 yorum:

sallanyuvarlan.blogspot.com dedi ki...

çatır çatır yendik hatta ezdik. maça gidemedim,televizyondan biraz izledim.ondan sonra vestelmanisaspor maçını izledim o da ayrı bir rezalet tabi. mirsadı biliyoruz,tabi eski mirsad değil o ayrı. tribün iyi miydi kötü müydü biraz değinseydin iyi olurdu.ama o kadar iyi olduğunu düşünmüyorum. tanjeviç istifa.

GO HOME TANJEVİC

@ttention dedi ki...

Hakikaten ezdik gectik. Hatta skora bakarsanız süpürdük resmen. Ancak oyunu salonda izleyince insan şaşırıyor. Takımın 2 hücum seti var ve savunma seti sanki yok. Tanjevic takımı inanılmaz kötü yönetiyor, Ergin Ataman ise daha da kötü. Mirsad mutlaka uyarılmalı ve ceza verilmeli. Bu yaptıkları resmen oyun ve takımı sabote ediyor Efes maçlarında.
Seyirci ise salonu doldurma açısından 100 üzerinden 100. Tezahürat ve takıma destek, rekibe protesto açısından 100 üzerinde 20. Galibiyet güzel. Doping merkezine koymak hepsinden güzel.

oBüS dedi ki...

Ömer Onan'ı hesaba katmamış efes. Yoksa kesin doping yaparlardı... Söyle Efes söyle söyle ne olduuuu? ...