Football is for you & me, not for fucking industry

6 Şubat 2010 Cumartesi

Fenerbahçe yönetimi neden kaçıyor?

4 Şubat 2010 akşamına kadar Türkiye Basketbol Federasyonu resmi sitesinde Fenerbahçe Ülker - Efes Pilsen arasında oynanacak Beko Basketbol Ligi karşılaşması için 13 Şubat Cumartesi 16:00 yazıyordu. Önce saat değişikliği ardından gün değişikliği yapıldı. Ve maç 14 Şubat Pazar günü saat 17:00 de oynanacak. Dopingçi, şikeci, ahlaksız Efes Pilsen'i Fenerbahçe taraftarından kaçırmaya çalışmak neye ve kime hizmettir? Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticileri 2009 yaz aylarında basın toplantıları düzenleyerek "Efes Pilsen final serisinde organize olarak doping kullanmış ve numune alınan iki oyuncusunda yasaklı madde çıkmıştır" şeklinde beyanatlarda bulunmuştular. Bir kaç gün sonra ise sanki bıçakla kesilmişçesine bu konudaki açıklamalar sona ermişti. Geçen hafta Mahmut Uslu'nun kankası, Bogdan Tanjeviç'in koruyucusu Turgay Demirel'in bir dergide yayınlanan röportajı olayı tekrar gündeme getirmiş, Milliyet yazarlarından Mehmet Demirkol'un köşesinde yayınlanan iddialar skandalın ne kadar büyük olduğunu ortaya koymuştu. Efes Pilsen kulübü iddiaların araştırılmasını istemek yerine alttan tehditler savurarak basını ve federasyonu kınamıştı. Fenerbahçe yönetimi ise tek kelime bile etmemişti.
Fenerbahçe taraftarlarının basketbol ve futbol forumları ile bloglarda, Efes Pilsen'in organize ettiği doping olayıyla ilgili açıklamaları birilerini ve ne yazık ki en çok Fenerbahçe Basketbol şubesini rahatsız etmiş! Efes Pilsen'i mümkün olan en az sayıda Fenerbahçe taraftarı karşısına çıkarmak için ne yazık ki kulübümüz çaba göstermiştir. 14 Şubat Pazar günü 19:00 da futbol takımımız Manisa deplasmanında, Bayan Voleybol takımımız aynı gün 17:30 da Yeşilyurt karşısında, Erkek Voleybol takımımız 19:00 da Ankara'da SGK karşısında sahada olacaklar. İstanbul'dan Manisaya çok sayıda kişinin gideceği biliniyor. Bayan voleybol takımını sürekli takip eden taraftarların Yeşilyurt karşısında tribünde olacağı biliniyor. İstanbul'da yaşayan ancak futbol maçını izlemek için bir çok kişinin evinden çıkmayacağı biliniyor. Fenerbahçe Ülker takımı ve Efes Pilsen takımı seyirciden kaçırılıyor. Fenerbahçe takımı basketbol şubesi aleyhine protestolardan, Efes Pilsen ise işledikleri organize suçtan dolayı alacakları tepkiden kaçırılıyor. Fenerbahçe yönetimi Tanjeviç'i taraftar tepkisinden korumak, Efes Pilsen'i Fenerbahçe taraftarının baskısından ve protestosundan korumak için maçın pazar günü 17:00 de oynanmasını kabul ediyor.
Takdir büyük Fenerbahçe taraftarınındır.

1 yorum:

sallanyuvarlan.blogspot.com dedi ki...

Dediklerinizin hepsi doğru. Çok büyük çoğunluk Manisa'da olacak. Tamamı dolacak Manisa stadının.Erkek-kız voleybol maçlarında tanjeviç istifa seslerini duymaktan sıkılmış olabilirler artık. her maç söyledik,söylemeye devam etcez. Bütün seyirciler Manisa maçını izlicek o gün evde.çok sakat durumlar.

Selamlar