Football is for you & me, not for fucking industry

25 Mart 2010 Perşembe

Ne dediniz? Kaşkol, atkı yasak mı?


Deplasmana giden taraftara KAŞKOL ve ATKI yasağı. Hafta sonu oynanacak maça kaşkol ve atkı götüremeyecekmiş Fenerbahçe taraftarı. Yasağın detayı...


Efendiler, ne düşündünüz de bu kararı aldınız bilemeyiz. Ama o tribüne atkısız kaşkolsuz GİRMEYİZ. Engelleyebiliyorsanız buyrun deneyin. Deplasman seyircisi YASAĞI koydunuz DELDİK. Bu yasağınız vız gelir tırıs gider. Bu atkı ve kaşkollar yasağı koyanların alayına gider.

Pazar 19:00 herkes atkılarla stada.

10 yorum:

sallanyuvarlan.blogspot.com dedi ki...

Herkes atkılarla stada. Ölmek var dönmek yok. Bunların yöneticiliğe koyayım ben. Hepsinin taa ben ,Aziz istemiyoruz seni Siktir git.

ATKI NAMUSTUR,BUNU ANLAMAYANDA BİZDEN DEĞİLDİR.

meto dedi ki...

Manyaklaştı bunlar iyice ya sabır ya selamet.. kimsin sen yasaklıyorsun

oBüS dedi ki...

şeker hastası falan değil ya, bildiğimiz zırdeli bu.

içeri giren her atkı yasağı koyana, onaylana girsin.

Adsız dedi ki...

yuhh artık. bu yasagı koyan zihniyet kim olursa olsun taraftarın en büyük düşmanıdır. futbolun, tribünün en büyük düşmanıdır. İNADINA ATKI, İNADINA TRİBÜN.

azapaza dedi ki...

şaka mı bu ya!

eloi1899 dedi ki...

iyice şaşırdı bunlar. GİDİYORUZ, ATKIYLA KAŞKOLLA GİDİYORUZ. Hadi engelleyin götünüz yiyorsa...

The Last dedi ki...

olduuu gözlerim doldu. ulan Aziz yatacak yerin yok. Kapıda bekle ara bizi AZiZ. kaşkolla geliyoruz, atkıyla geliyoruz.

Samed Kahraman dedi ki...

Yüzümüzü bile boyuyuyoruz, yüzümüzü bile...

iris dedi ki...

Fenerbahçe yöneticisinden çalışanına büyük bir değişim geçrimek zorundadır. Salla başı al maaşı olayı abartılmış, başkan ne dese ne yapsa sorgusuz sualsiz kulüp politikası olmuş. Aziz Yıldırım bir Hitler özentisidir. İkisinin en büyük ortak yanı su katılmamış deli olmalarıdır. Tedavisi olmayan bu delilik resmen Azizizm oluşturmuş. Atkı yasağı delinir. Hatta eskiden gördüğümüzden çok atkı olur. Aziz bu mağlubiyet üzerine yeni yasaklar bulur ama en son yasak Aziz'in kendisine gelir. Fenerbahçe stadı ve kurumlarına ömür boyu giriş yasağı. İşte o gün çatıya çıkar ve atar kendini aşağı. Kulübümüzün başkanına artık sayın dememizi gerektirecek hiç bir durum kalmamıştır. Aziz kendi meydana getirdiği sele kapılıp gidecek ve hala bulutlarda uçuyor.

bAQi dedi ki...

Yürü be Aziz başkanım, kim tutar seni? Atkı yasak tabe. Ya atkı ne ki? Aziz başkanım nefes almayı yasakla wala en az 10 milyon dangalak nefessizlikten ölür. Müstahak bu camiaya. Sen az gelirsin hatta. Stad yaptın, tesis yaptın. Boru mu a.q.? Boru da yaptın.. atkı, kaşkol senin köpeğin olsun. Çok merak ediyorum Aziz efendi sen ölünce bırak başka stadı acaba bizim stad bile saygıyla karşılar mı bu durumu...