Football is for you & me, not for fucking industry

23 Ekim 2010 Cumartesi

Ekim 23 Sıcaklık 13 Plaj Voleybolu Başladı!

Ülkemiz her tür güzelliğin bulunduğu bir coğrafya üzerinde yaşayan  önemli bir kısmı gerzeklerden oluşan cennet bir vatandır. Üzerindekilerin bu cennetin içine sıçmak için gösterdikleri olağanüstü çabalara rağmen güzelliğini kısmen korumaktadır vatanımız. Ülkemizde gariplikler öylesine çok ve değişkendir ki siz şaşırmaktan yorulursunuz, gariplikler çoğalmaktan yorulmaz. Kuzey yarım kürede bulunan ülkemizin, hem kuzey hem de batısında bulunan deniz şehri İstanbul sonbaharın soğuk günlerini yaşamaya devam ediyor. Sıcaklık bugün öğlen saatlerinde 13 derece idi. Kalamış sahilinde ise kuvvetli rüzgar vardı. Yelken sporu ile uğraşanlar için güzel bir rüzgar mevcuttu demek daha doğru olur.


Kalamış parkı içinde bulunan ve denizden gelen rüzgara açık hedef plaj voleybolu sahasında ülkemizin plaj voleybolu ligi start aldı.

İlk gün erkek takımlarının bir, kadın takımlarının ise sekiz maçı vardı. NTV Spor kanalı bir kadın bir erkek maçını canlı yayınlıyordu. Kadın takımlarının nerede ise çarşafla çıktığı maçlar ara sıra kendini gösteren güneşe rağmen oldukça soğuk ve rüzgarlı bir ortamda oynandı. Kuzey yarım kürede ve ekvatordan uzaklığı göz önüne alınınca hava sıcaklığı 12-15 derecelerde gezinen İstanbul'da ligi başlatan voleybolu ileri zekalılarına ülkemizde normalleşen bir garipliği daha yaşattıkları için teşekkürler. Lig geçen hafta başlayacakmış ama takımlar istediği için bu haftaya kalmış. Bir hafta daha erteleyip  ilk haftadan tüm takımları ve az sayıdaki izleyiciyi hasta edip lige dört ay ara vermek akıllarına gelmedi sanırım.

İlk hafta maçları ve toplu sonuçlar için tıklayın.





Hiç yorum yok: