Football is for you & me, not for fucking industry

2 Haziran 2009 Salı

Kurumsal Transfer Dönemi Açıldı

Kurumsal Nedir?
1. Kurumla ilgili.
2. Değişik birim ve fonksiyonlarıyla bir kurumun niteliklerine tam anlamıyla sahip olan.
Güncel Türkçe Sözlük (TDK)

Fenerbahçe’de Kurumsallık
1. Başkanla ilgili.
2. Kulüp içindeki tüm birim ve fonksiyonların niteliklerine tam anlamıyla hakim ve sahip olan başkan.
Güncel Hayatsal Tecrübe (FBSK)

Dünya üzerinden vazgeçtik, olayı küçültelim Avrupa’ya sığdıralım dedik ve takip edilecek kalitede en az 6 ülke ligi ve en az 100 takım var. Ama hadi biz biraz kurumsal çalışalım ve yobazlık yapalım, yeniliklere gözümüzü kapatıp takalım kafamıza 2-3 ismi etrafında dönelim duralım senelerce. Araştırma, takip etme, yeni isimler yeni heyecanlar bulma havada bulut hesabı olsun. Ne demiş eskiler, ne varsa eskide var !
Her sene bir mevkiinin en iyisini mutlaka elimizdeyken kaçırmanın bir yolunu bulalım ve onun yerini dolduracak bir çalışma yerine dolu noktalara boş atışlar yapalım. Bu bir Fenerbahçe kurumsallığıdır. Defansı boz, orta sahaya al, orta sahayı boz forvete al, forveti boz hoca al. Bu sene umarım basının yalanları erken başlamıştır. Yine Daum, yine Mehmet Topuz… Yakında Fatih Tekke ismi düşer, ardından Gökdeniz’i kovalarız, Altıntop kardeşlerle ilgileniriz…
Çıkan kısa ve net sonuç : Kurumlarımızda daha önce görev alan kişilere sonra yeniden görev vermeye Kurumsallık denir. Daum başarılı olamazsa Zico gelir. Olmadı Veselinoviç.

Yaşasın Kurumsal Fenerbahçe.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

mükemmel:) : "Kurumlarımızda daha önce görev alan kişilere sonra yeniden görev vermeye Kurumsallık denir". Aziz Yıldırım Fenerbahçesi.

yellow canary

iris dedi ki...

Padişahlık mı dediniz? Nedense F.Bahçe ve kurumsal kimlik denilince bende padişahlık kelimesi çağrışım yapıyor.