Football is for you & me, not for fucking industry

15 Ağustos 2009 Cumartesi

Yukarı Tükürsen %25 Aşağı Tükürsen %25

Şu 55 TL lik bilet konusunda 1 sayfa açıklama yapan ve tüm konularda kendileri gibi düşünmeyen herkesi hain, aptal, satılmış ilan eden Fenerbahçe Yönetimine gülüp geçiyorum. Komiksiniz ve özür dileyeceğinize yağ gibi üste çıkıyorsunuz. Kimi kandırıyorsunuz? Sizin yalanlarınıza inanmayanlara nasıl hain yakıştırması yapıyorsunuz? 10 yaşındaki çocuk bile güler açıklamalarınıza. Hadi kendinize ait şirketleri bir tarafa bırakalım ve sadece Fenerbahçe Spor Kulübü bünyesinde sigortalı olarak çalışan emekçilerimizle ilgili bir soru soralım size:
44 TL olan bilete %25 zam yapıp 55 TL yaptınız. 2008 Ocak -2009 Ağustos arasında hangi sigortalı çalışanınıza %25 zam yaptınız?
Peki bu ülkede maaşlı çalışan hangi işçi, memur son 1 yıl içinde maaşına %25 zam aldı?
Hangi emeklinin maaşı %25 arttı?

Hadi %25 e itirazınız var ve ağlayarak + güldürerek 24,2 TL yerine 30,25 TL kazanıyoruz tüm patırtı 6 TL için diyorsunuz. Bu gürültü patırtıyı yapanlar samimi değildir diyebiliyorsunuz. Bu hareket "aslında Fenerbahçeye karşı olmaktır" diyebilecek kadar da küçülüyorsunuz. 44 ü 55 yapmak %25 zamdır. 24,2 TL yerine 30,25 TL kazanacak şekilde zam yapmak %25 zamdır. Sizin matematik dersine bedenci geliyordu herhalde sayın yönetim kurulu.
Komik oluyorsunuz. Tebaanızı ve müşterilerinizi kandırabilirsiniz ama taraftarı asla...
Not: Turkcell Süper Lig'de görev yapan hakem, gözlemci ve temsilcilerin maç başı ödemelerinin yeni sezonda Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ödenecek olması, 18 kulübümüzü toplamda 4 milyon lirayı bulan maddi bir yükten kurtarmış oluyor. Yani sayın yönetim bilet üzerinde yazılan rakamın %75e yakınını kulüp alıyor. Yalanınızı yesinler. Yiyenler var ama değil mi?

6 yorum:

Sekhranikos dedi ki...

açıklamadaki 6 lari fark için kısmı zaten zirve noktası işin. yani fenerin ihtiyacı bu 6 laride gizli gibi. bu kadarmı küçüldü kale arkasından toplanacak 6 lari farka muhtaç olup bu laflara maruz kalacak kadar.

@ttention dedi ki...

Bu bizim yönetim 2 gün AKP ile beraber Rize'de takıldı ya sanıyorum bu içler acısı, ağlanacak açıklamayı AKP ekonomi danışmanlarıyla beraber hazırladılar. Ulan adamlar topçusna para ödemez stad yapamaz bu kadar küçülmediler hala. Yazıklar olsun. 6 TL ha. Sizin ekonomi yorumunuza sokim sayın yönetim.

eloi1899 dedi ki...

Ya bizim yonetimin insanların durumundan bilgisi var mı? Onların dunyası farklı. En yakın kankaları AKP nin en sevdigi eski komutan Yaşar Bey (1 trilyonluk arabayla gezen, millenium konutlarında oturan). Eee AKP nin Topbaşı, kuyumcusuda yanlarında. O yüzden normal. Kriz teğet geçti mantığı. Böbürlenme padişahım, senden büyük Allah var. Gün olur devran döner o stadın yanından gecemeyecek hale gelirsin.

iris dedi ki...

stadın dün dolduguna aldanmamak lazım. okullar acılsın bakalım. yaz gecsin. bu fiyatlar devam etsin. ha bu arada bizim yonetim hakiki ezikmis "stada kosan, dolduran taraftarımıza tesekkur etmis". cok kalitesiz bir yonetimimiz var ne yazık.

yellow_canary dedi ki...

ah be abi, onların umurunda mı taraftar. zaten taraftar hiç gelmese daha mutlu olurlar. koyun sürüsünü doldururlar tribüne, ayaga bile kalkmazlar gol olunca. bize de müstahak ama tek protesto yok. internet sitelerinden iki flash intro ile protesto eden zihniyete sezon ortası bir zam daha yerlestirecek Aziz, dondurmalı künefe işte. ister ye istemezsen defol. yaşasın azizbahce.
yellow canary

sallanyuvarlan.blogspot.com dedi ki...

Aziz Olan Her zaman Fenerbahçedir,Kimse Fenerbahçe taraftarını kandırımaz ayrıca sivas maçında migros ve telsim doluydu ben buna çok şaşırdım yönetimde 55 yapalım çizgisinde gidecek herhalde. Taraftar umrunda değil seyirci umrunda pırosunu yakan orda sessizce maçı izleyen kişiler gerekiyor ona zaten onlar geliyor maça fener yenildiğinde içkisini yudumluyor,nasıl Fenerbahçeliyse artık.Bakalım gerçekleri görebilcekler mi zannetmiyorum ama bakalım...