Football is for you & me, not for fucking industry

30 Ocak 2010 Cumartesi

Çevir tüpü yanmasın !


Kimi kandırdınız sayın Yıldırım? Ne için esip gürlediniz? Fenerbahçe'nin hakları o gün yeniliyordu da bugün ne değişti? Tüm bu istifa oyunları, asıp kesme, savaş açma palavraları sadece Ankaragücü'nün son dakikada içeriden çevrilen topu gol sayılmasın diye mi yapıldı?

Aziz Yıldırım klasiği sürüyor. Sadece Fenerbahçe kaybolmuyor. Türk futbolu Aziz Yıldırım sistemi ve kriterleriyle boğuluyor. Yok efendim neymiş "Aziz Bey sayesinde futbolumuzun yıllık değeri 400 milyon doları bulmuş!" . Hadi ya Telekom'un tekliflerini Aziz bey mi yükseltti. Telekom 250 de çekilse "Aziz Yıldırım bilemedi" mi olacaktı. 10000 dolar ceza için taraftarına küfreden bir başkan sanıyormusunuz başka kulüplerin ya da futbolumuzun değerini düşünür. O, kendisinin dışında kimseyi düşünmez. Kendisiniden başka herkesi kandırdığını sanır.

Biz yemiyoruz Sayın Yıldırım. Ancak tebaanız büyüyor ve afiyetle yiyorlar. Azizbahçe ve Azizbol hayırlı uğurlu olsun.

2 yorum:

Sekhranikos dedi ki...

Karakter para ile alınan bişi olsa en kralını alırdı hiç olmazsa karakterli bir başkanımız olurdu. Heyhât elimizde bu var ve paranın alamadığı pek çok şey var!

sallanyuvarlan.blogspot.com dedi ki...

Bazı şeyleri kusura bakmasın ama o kaskafası anlamıyor. Bu kafayla giderse daha çok yenilir. Tükürdüğünü yalamasın istifa ettiyse niye geri döner ,dönmesin geri. Savaş açarsa sanki biz kazancaz saçmalamasın .Haklarımızı niye korumadı,niye konuşamadı . Haklarımızı korumayan başkan İSTEMİYORUZ.

Bu taraftar artık seni istemiyor Aziz.