Football is for you & me, not for fucking industry

13 Aralık 2010 Pazartesi

13 Aralık 1980

13 Aralık 1980...
12 Eylül Faşist darbesini yapan kahraman Amerikan oğlanlarının bayramı.
Yaşını büyüttükleri Erdal Eren'i astıkları gün.

Kenan Evren ve suç ortaklarının suçlarından sadece bir tanesi. Tayyeep in 12 Eylül 2010 da kandırdığı ahmaklar sürüsünün "Evet" oylarıyla bir kez daha onay verdikleri "İDAM" ın 30. yılı!

Haydi Tayyeep koş kanaldan kanala, ağla. Mutluluk gözyaşları dök ama halka üzüntüden ağlıyorum diye yedir. Mağdur edebiyatı yap. Ağla Tayyeep ağla.

Ama haklısınız Tayyeep ve Kenan... Haklısınız amerikan oğlanları. Sizlerin bir yumurtaya verdiğiniz tepkiyi bizler idamlara, yargısız infazlara, işkencelere, gözaltında kaybedilmeye, sokak ortasında sırtından bir kurşunla öldürülmeye, sakat bırakılmaya karşı veremedik... Yunanistan Alexis için ülkenin altını üstüne getirirken bizler Ferhat'ın tekerli sandalyeye mahkum hayatına dönüp bakmaya utandık.  Siz mağduru oynadınız biz ise Maraşta, Sivasta, 16 Mart'ta, Bayrmapaşa'da, Ümraniye'de katledildik. Siz mağduru oynadınız bizimkiler idam sehpalarında son nefeslerini verdiler. Oysa korkunuz o kadar büyük ve suçlarınız o kadar çok ki "yumurta" bile ecel terleri döktürdü size.  Ya dediniz bu yumurta atanlar çoğalırsa, ya sonra taş ardından kurşun atarlarsa... Ya birileri çıkıp ülkemize ve insanlarımıza karşı yıllardır işlediğiniz suçların hesabını sormaya kalkarlarsa... İdam ettiğiniz canlarımıza bile çıkıp utanmadan tv ekranlarında ağladınız. Yok aslında birbirinden farkınız dün Demireldiniz, Evrendiniz, Özal oldunuz, Çiller oldunuz, Ağardınız, Yılmazdınız, Hikmet Samilerden Tayyeepler doğurdunuz. 

Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan, Hüseyin İnan, Necdet Adalı, İbrahim Ethem Çoşkun, Erdal Eren...

Bugün 13 Aralık 2010...Erdal Eren'in faşist darbeci Kenan Evren tarafından idam edilmesinin 30.yılı...

Hiç yorum yok: