Football is for you & me, not for fucking industry

22 Aralık 2010 Çarşamba

Ne! 25 Milyon Mu? Ne! Taraftar Grupları mı?

Hassiktirin lan. Siz Fenerbahçeliyseniz biz hayal aleminde yaşıyoruz. Dünya şampiyonunu 50 kişi karşıladı. Size çok bile bu takım ve kupa. Sizin neyinize lan sevinmek..! Fenerbahçe taraftarı dünyanın en büyük yalanıdır! Havaalanında Almanya'dan gelen gurbetçiyi karşılayanların sayısı bile daha fazlaydı. Sanal dünyanın kralısınız ama gerçekte yoksunuz. Rant olmayan yerde olamıyorsunuz. Takımı Eyüp Sultan'a mı yoksa Nazlı birahanesine mi götürelim? Nereye gelsinler? Bu tribün dünyanın en bitik tribünüdür! Ve ağlayanını bırakın, arkasından rahmet duası okuyanı bile yoktur. Tüm tribün gruplarına söylüyorum; gidin kulübü yöneten padişah babanızın kıçını yalamaya devam edin. Gidin çarşının, ultraslanın, tatanganın, texasın, gecekondunun, hodri meydanın dostluğunu kazanın... Dün kazanılan ve bugün Yeşilköy'e gelen kupa da size girsin. Fenerbahçe bu tribün gruplarından ve bu seyirci profilinden kurtulduğu gün kendisini bulmaya başlar ancak. Yazıklar olsun.

5 yorum:

sallanyuvarlan.blogspot.com dedi ki...

Yazıklar olsun. O reisciklerine koşsun bazıları.. Bugün ben oradaydım okulu ektim geldim pek önemli değil çünkü sarı melekler herşeyi hakediyorlar daha fazlasını hakediyorlar. Bu profili yaratan aziz yıldırımdır ama taraftarada iş düşüyor. Alper abiler ve şadan abilerle ordaydık.. Gururumuzu sarı melekler ama bugün rezillikti tam.

anfa1907 dedi ki...

gfb ve antu havaalanına organizasyon yapıyordu değil mi?
tribün gfb den sanal alem antudan kurtulmak zorundadır. bunlar Fenerbahçenin asıl düşmanlarıdır.

azapaza dedi ki...

@anfa tribünümüz çok kötü her gün daha da kötüye gidiyor,ama gfb'den kurtulmak gerekir diyorsak alternatif sunmamız lazım.gfb'den daha organize daha çok sayıda daha nitelikli ve nicelikli grup varsa ortada amenna ,gfb de buna saygı duyup muhtemelen köşesinden kendince destek verecektir.ama böyle bişey yoksa antu tarzı ticari bir platformu gfb ile kıyaslamamak gerekir.iyi kötü gfb var bugün, o da olmasa halimiz perperişan olur,bunu da unutmayalım lütfen.

anfa1907 dedi ki...

@azapaza

Haklı olabilirsin kendi bakış açın dolayısıyla ancak biraz karşı tribünlere geçip bakabilmek lazım bence. Salonda; voleybol-basketbol ve stadyumda biraz gfb den uzak durunca "ne bunlar? ne yapıyorlar?" demekten alamıyor insan kendisini. Hele çarşı ile namaz olayında resimlere bakıyorsun, bu tipler, bu adamlar kim? ne alakası var bu mafya kırıntılarının tribünde... diye düşünmemek olmaz. gfb son 1,5 yıldır ise Aziz Yıldırım ile tekrar anlaşmış ve kendi rant ve çıkarları için tribün emekçilerine saldıran eski çizgisine geri dönmüştür. Gfb bu tribünün en büyük kanayan yarasıdır ve kangren olmuştur. Kesilip atılması gereklidir. Diğerleride korkudan bunların peşinde ya da gölgesindedir.

sallanyuvarlan.blogspot.com dedi ki...

gfb olmasa perişan mı olacağız
önceden gfb mi vardı arkadaş
sende bedava biletleri cebe indir sende oraları doldur
yönetimle diyaloga gir al biletleri oh
kendi kafana göre deplasmana otobüs kaldır iş adamlarından destek al oh
gfb lokomotif grup olarak gözüküyor evet öyledir katkısı vardır..
içlerinde sevdiğim kişilerde vardır ama onlar sefa kalya gibi kişiler değildir daha efendi kişilerdir..
çarşıyla yemek yemesi birşey değil daha önce ultraslan sonra trabzonlularda sonra bursayla oldu...
fenerin fenerden başka dostu yoktur..