Football is for you & me, not for fucking industry

6 Nisan 2010 Salı

Milliyet Gazetesi Boykotuna Davet


Milliyet gazetesi web sayfalarında dün yapılan ahlaksızlığa hepimiz şahit olduk. Voleybolcularımızın emeklerine ve tarihi başarısına hakeret içeren o sayfalar aslında voleybol şubemiz üzerinden camiamıza yapılan bir saldırıdır. Fenerbahçe blog sahibi olan tüm taraftarlarımızı "Milliyet Gazetesi Boykot" çağrımıza destek vermeye ve sayfalarını bir günlüğüne bu konuya ayırmaya davet ediyoruz.
Milliyet Gazetesi almayın, aldırmayın.
Okumayın, web sayfalarını ziyaret etmeyin.
Milliyet gazetesi ilk sayfasından Fenerbahçe camiasından ve voleybol takımımızdan özür dileyene kadar bu boykota devam edelim.
Unutmayın bu olay web sayfalarında haber giren ve onaylayan üç beş kişinin değil bir gazetenin yayın politikasıdır. Hesap sormak boynumuzun borcudur.

3 yorum:

huek1907 dedi ki...

Özür dileyecekler. Bu terbiyesziliğin affı olma ama ÖZÜR DİLEYECEKLER.

mustafa halıcı dedi ki...

Özellikle bu sene gem'i iyice azıya aldılar. M.Demirkol bile her konuşmasında kendini ele veriyor. Benim etrafımdaki Fenerlilerin hepsi durumun farkında. Kuvvetli bir boykot ses getirebilir. Gücümüzü hissettirmeliyiz yoksa bu çakallar ulumaya devam edecek.

muhtar dedi ki...

L.Vayloyan'ın yazısından alıntılıyorum:
"Hala bazı APTALlar, voleybolda akıllara durgunluk veren yarı final ve final maçlarının ardından koskoca bir gazetenin internet sitesine "Kupa Hayal" başlığı yazsa bile, Fenerbahçe Acıbadem gerçeği de DEĞ-İŞ-MEZ..."

http://www.ntvmsnbc.com/id/25078467/